3 põhjust süüa lambaliha

Liha • 07 November, 2018
Kui palju Sa tegelikult tead lambalihast? Meie omamärgitoodete sarjast leiad suurepärase Iiri päritoluga lambaliha. Loe 3 põhjust, miks lisada Rimi Irish line sarja lihatooted oma ostukorvi.

Põhjus 1

Lamba abaliha on suurepärane lihatükk, mida tuleb valmistada erilisel viisil – aeglaselt eraldi küpsetades või ühe koostisosana maalähedasest hautisest. See toit on asjakohane igas olukorras – sest see maitseb oivaliselt ja avaldab kindlasti teie külalistele muljet! Lambalihast tulenev maitsete kooslus paneb teid tahtma silmi sulgema ja igat viimset kui suutäit kogu hingega nautima.

Põhjus 2

Aga räägiks ka lamba tagaosatükist!? Millise lihaga tegemist on? Lamba tagatükk, nagu nimigi ütleb, on pärit lamba kere tagaosast. See liha on taine, õrn ja maitsetest tulvil. Tagatüki valmistamisel tuleb aga olla väga hoolas – ärge küpsetage seda üle, sest kuivaks muutudes on see väga vintske.

Põhjus 3

Meie lambaliha tuleb hoolikalt välja valitud ja usaldusväärsetest farmidest, mis on silma paistnud oma kõrgete heaolustandardite ja üksikasjaliku kvaliteedikontrolli poolest.  Me pakume teile parima kvaliteediga tükke, et tagada meie lambaliha kvaliteet ja maitserohkus.  Meie lamba abatükk on värskuse, õrnuse ja mahlaka liha etalon.


Populaarsed artiklid

Sinu parema teenuse tagamiseks kasutame sellel lehel küpsiseid. Külastades lehekülge nõustud küpsiste kasutamistingimustega.