Vasikaliha tuunikala-kappari määrdega

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Keskmine
Vasikaliha tuunikala-kappari määrdega
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

Koostis

  • Flank-steik
     400 g
  • Rukola
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
     

Tuunikala-kappari määre

  • Majonees
     200 g
  • Rimi tuunikala tükid vees
     1 pakk (-i)
  • Varrega kapparid
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tõsta liha toasooja pooleks tunniks. Enne praadimist kuivata liha köögipaberiga.

Pane kuumale pannile veidi õli.

Prae steiki mõlemalt poolt 5 min ja maitsesta soola ja pipraga.

Aseta steik 15 minutiks eelkuumutatud ahju 180c küpsema.

Valmis liha tõsta puhkama ning jahtuma.

Viiluta liha õhukest viiludena ristikiudu.

Serveerimisel lao tuunikalamääre ja lihaviilud vaheldumisi.

Serveeri kapparite ning rukkolaga.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline

Veise sisefilee steik

50min • Keskmine

Veiseliha pasta

30min • Keskmine