Tuunikalaga riisipallid

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Sushiriis Rimi Planet
     250 g
  • Vesi
     500 ml
  • Seesamiseemned
     50 g
  • Nori lehed
     3 tk
  • Tuunikala
     200 g
  • Sojakaste
     1 tk
  • Tomatikaste
     2 spl
  • Majonees
     2 spl
  • Laimimahl
     1 tk
  • Sool
      Maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Soovid midagi uut proovida? Tuunikalaga riisipallid viivad keele alla. Proovi kindlasti. 

Keeda riis vastavalt juhistele.
Rösti pannil seesamiseemned.
Lõika nori lehtedest ruudud (neli ruutu igast lehest). Haki jäägid peeneks.
Sega kausis tuunikala, sojakaste, tomatikaste, majonees, laimimahl, hakitud nori, sool ja mõni näputäis seesamiseemneid.
Võta toidukile ja pane sellele suur lusikatäis riisi. Pane tuunikala riisile ja kata see teise riisikihiga. Mähi kile ümber ja vormi pall. Korda protsessi kuni riis ja tuunikala on otsas.
Jahuta riisipallid külmikus.
Kata riisipallid järelejäänud seesamiseemnetega ja serveeri nagu võileiba kahe noriruudu vahel.

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Heeringasalat

20min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kuldne meriahven

45min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba leivapäts

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba mitmeviljaleib

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Kartulitakod

20min • Lihtne