Tuunikalaga riisipallid

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Sushiriis Rimi Planet
     250 g
  • Vesi
     500 ml
  • Seesamiseemned
     50 g
  • Nori lehed
     3 tk
  • Tuunikala
     200 g
  • Sojakaste
     1 tk
  • Tomatikaste
     2 g
  • Majonees
     2 g
  • Laimimahl
     1 tk
  • Sool
      Maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Soovid midagi uut proovida? Tuunikalaga riisipallid viivad keele alla. Proovi kindlasti. 

Keeda riis vastavalt juhistele.
Rösti pannil seesamiseemned.
Lõika nori lehtedest ruudud (neli ruutu igast lehest). Haki jäägid peeneks.
Sega kausis tuunikala, sojakaste, tomatikaste, majonees, laimimahl, hakitud nori, sool ja mõni näputäis seesamiseemneid.
Võta toidukile ja pane sellele suur lusikatäis riisi. Pane tuunikala riisile ja kata see teise riisikihiga. Mähi kile ümber ja vormi pall. Korda protsessi kuni riis ja tuunikala on otsas.
Jahuta riisipallid külmikus.
Kata riisipallid järelejäänud seesamiseemnetega ja serveeri nagu võileiba kahe noriruudu vahel.

Sarnased retseptid

Rosmariinine ahjukala

40min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Selge kalasupp tervest kalast

2h 20min • Keskmine