Šokolaadi-fondant

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Šokolaadi-fondant

Koostisosad

  • Segujahu šokolaadi fondant Rimi
     200 g
  • Muna
     2 tk
  • Või
     60 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Serveeri šokolaadi-fondanti soojalt koos jäätise ja marjadega

Kuumuta ahi 200 °C-ni
Vala jahusegu kaussi, lisa munad ja rasvaine
Sega miksriga suurel kiirusel 3–4 minutit
Täida silikoonvormid 3/4 ulatuses tainaga ja küpseta 8 minutit
Võta vormid ahjust välja ning jäta umbes 5 minutiks seisma
Fondant’ide vormidest eemaldamiseks pööra vormid pahupidi

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Savoia küpsised

25min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Lumepallid

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Safraniga churro’d

45min • Keeruline
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid