Siidiselt õhukesed pannkoogid

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Siidiselt õhukesed pannkoogid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Muna
     4 tk
  • Nisujahu
     2.5 dl
  • Piim
     5 dl
  • Või
     2 g
  • Suhkur
     1 g
  • Sool
      näpuotsatäis
  • Õli
      Praadimiseks

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pannkoogid ja vanaema käivad ikka kokku. Mis vanaema see oleks, kelle kodus pühapäeviti pannkooke ei pakutaks. Ikka isetehtud vaarika- või maasikamoosi ja külma piimaga!

Klopi munad suhkru ja soolaga lahti
Sega vaheldumisi juurde jahu ja vedelik ning jälgi, et taina sisse tükke ei jääks
Jäta tainas vähemalt pooleks tunniks seisma, et jahu paisuks
Sulata või, lisa tainale ja sega ühtlaseks
Kuumuta pannil õli ja tõsta kulbitäis tainast pannile
Liiguta panni, et tainas ühtlaselt laiali valguks, ja küpseta pannkoogid mõlemalt poolt kuldseks
Serveeri klaasi piima ja moosi või meega

Sarnased retseptid

Rabarberi-plaadikook

1h • Keskmine

Rabarberi-mandlikook

1h 40min • Keskmine

Singi-juustukuklid

50min • Lihtne

Õunapirukas

1h 35min • Keskmine