Ricotta maasika ja šokolaadikastmega

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine
Ricotta maasika ja šokolaadikastmega

Koostisosad

Alus

  • Mandlijahu
     50 g
  • Kookosjahu
     50 g
  • Riisijahu
     50 g
  • Mandlilaastud
     50 g
  • Või
     120 g
  • Pruun suhkur
     50 g
  • Suhkur
     25 g
  • Vanillisuhkur
     3 tl
  • Kaneel
     3 tl

Moos

  • Külmutatud kirsid kivideta
     250 g
  • Tuhksuhkur
     75 g

Täidis

  • Kohupiim Ricotta
     600 g
  • Vahukoor
     150 g
  • Tuhksuhkur
     100 g
  • Vanillisuhkur
     3 tl
  • Maasikad
     300 g
  • Šokolaadikaste ICA
     100 g
  • Pistaatsiapähklid
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suus sulav Ricotta magustoit maasika ja šokolaadikastmega. Tee ise ja naudi!

ALUS: sõtku kõik koostisosad nii, et moodustuks puru konsistents.

Pane küpsetusvormi küpsetuspaber ja küpseta eelsoojendatud ahjus 175 kraadi juures umbes 25 minutit, kuni tekib kuldpruun värv.

Võta ahjust välja ja pane jahtuma.

MOOS: Pane kirsid potti, lisa tuhksuhkur ja kuumuta, kuni vedelik aurustub – umbes 15 minutit.

Lase moosil jahtuda.

TÄIDIS: Vahusta vahukoor tuhksuhkru ja vanillisuhkruga kergeks vahuks ning sega õrnalt sisse Ricotta juust, kuni moodustub ühtlane konsistents.

Aseta kirsimoos äärtega taldriku põhjale. Pane peale täidis, tasanda, kata šokolaadikastmega ning kaunista maasikate ja pistaatsiapähklitega.

Sarnased retseptid

Lihavõttemunad

10min • Lihtne

Ahjulõhe köögiviljadega

35min • Keskmine