Räimerullid

  • Küpsetusaeg: 1h 1min
  • Lihtne
Räimerullid
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Räimed
     500 g
  • Vesi
     0.5 l
  • Sool
     2 spl
  • Suhkur
     2 spl
  • Söögiäädikas
     2 spl
  • Toiduõli
     2 spl
  • Till
     1 peotäis (-t)
  • Sibul
     1 tk

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Milline on eestlase peolaud ilma kala suupisteteta? Selle asemel, et osta poest marineeritud kala, üllata pereliikmeid ja külalisi isetehtud marineeritud kalasuupistetega!

Pane puhastatud räimed üheks ööks marinaadi soola, vee, suhkru ja äädikaga.

Järgmisel päeval eemalda räime selgroog.

Kui kasutad valmis fileesid, siis vähenda marinaadi kogust 1/3 võrra.

Keera räimed rulli, alustades saba poolt.

Lao rullid kaussi vaheldumisi tilli ja sibularõngastega ning vala üle toiduõliga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Jörgen Kohal
Endine peakokk