Praetud ricotta sooja seenesalatiga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Praetud ricotta sooja seenesalatiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Ricotta
     400 g
  • Muna
     1 tk
  • Jahu
     1 spl
  • Juust Parmigiano
     50 g
  • Sidrun
     0.5 tk
  • Seente assortii Rimi
     1 pakk (-i)
  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Tšillipipar punane
      maitse järgi
  • Petersell
      maitse järgi
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sulata seened ja haki soovi korral veidi väiksemaks. Prae hakitud sibul ja küüslauk kergelt võis. Lisa seened ning maitse järgi hakitud tšillit. Prae mõni minut. Maitsesta soola, pipra ja hakitud peterselliga. Aseta vaagnale või eraldi taldrikutele.

Sega ricotta muna, jahu ja riivitud Parma või muu kõva juustuga. Maitsesta riivitud sidrunikoore, soola ja pipraga. Kuumuta pannil õli. Vormi tainas sobiva suurusega pätsikesteks ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt 5–6 minutit kuldpruuniks.

Lisa ricotta-pätsid seente juurde ja serveeri.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk