Porgandi-ingverisupp tšilliga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Porgandi-ingverisupp tšilliga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Koostis

  • Sibul
     1 tk
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Porgand
     2 tk
  • Rapsiõli
     1 spl
  • Kanapuljong
     3 dl
  • Tšillihelbeid
     1 näpuotsatäis
  • Ingverijuur
     1 tk
  • Kookospiim
     1 dl
  • Sidrunimahl
     1 dl
  • Sool
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Särtsakas ja päikeseline kausitäis teeb meele rõõmsaks ja maitseb imeline.

Haki sibul ja küüslauk. Tükelda porgandid.

Kuumuta sibul-küüslauk õlis läbipaistvaks, selleks kulub 5–7 minutit.

Lisa porganditükid ning prae kergelt koos sibula ja küüslauguga läbi. Kuumuta potis puljong keema ja vala sinna panni sisu.

Keeda kaane all keskmisel kuumusel umbes 10 minutit, kuni porgand on pehme. Lisa tšillihelbed, riivitud ingver (ingveri juurest umbes 1cm osa) ja kookospiim.

Püreesta ühtlaseks, maitsesta sidrunimahla ja vajaduse korral soolaga. Kui supp on liiga paks, lisa veidi kuuma vett.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Peedismuuti

5min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Grillitud banaan

5min • Lihtne

Pasta aglio olio

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Borš

1h • Lihtne
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.