Koostisosad
Keeks
-
Nisujahu300 g
-
Küpsetuspulber2 tl
-
Sool0.5 tl
-
Kaneel1.5 tl
-
Muna4 tk
-
Suhkur125 g
-
Vanillisuhkur2 tl
-
Või150 g
-
Ricotta kohupiim200 g
-
Õun2 Väiksemat
Kate
-
Valge šokolaad75 g
-
Vahukoor30 ml
-
Kaneel1 tl
-
Mandlid
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 9 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Mahlane õuna-kohupiimakeeks, mis hüüab juba kaugelt: „Sügis!“
Keeks:
Sulata või ja lase jahtuda
Sega omavahel jahu, kaneel, sool ja küpsetuspulber
Riivi õunad
Vahusta munad suhkruga
Lisa munasegule sulavõi ja kohupiim
Pressi riivitud õuntest suurem osa vedelikust välja ja lisa ka õunamass
Sega hulka kuivained
Tõsta tainas võiga määritud keeksivormi ja küpseta 180-kraadises ahjus umbes 45 minutit kuni keeks on kuldseks küpsenud
Lase jahtuda ja eemalda vormist
Kate: