Mereandide kauss

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine
Mereandide kauss
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

Koostis

  • Krevetid
     10 tk
  • Valge vein
     150 g
  • Sinimerekarbid
     1 kg
  • Petersell
     1 punt (-i)
  • Sidrun
     1 tk
  • Oliiviõli
     15 g
  • Või
     25 g
  • Sibul
     30 g
  • Küüslauk
     5 g
  • Vürts
     4 tk
  • Pipar
     4 tk

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kaalu vajalik kogus tooraineid.

Aja pott või pann kuumaks.

Lisa õli

Lisa või ning sibul, krevetid ja küüslauk.

Kuumuta 3 minutit ning lisa segule vürts ja pipar. Kuumuta veel minut.

Lisa sinimerekarbid ning hauta 6 minutit.

Lisa pigistatud sidruni viil. Pane potile/pannile kaas peale ning hauta 5 minutit.

Serveeri kuumalt. Võid segule panna peale ka maitserohelist.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Sarnased retseptid

Rosmariinine ahjukala

40min • Lihtne