Mereandide kauss

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Keskmine
Mereandide kauss
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

Koostis

  • Krevetid
     10 tk
  • Valge vein
     150 g
  • Sinimerekarbid
     1 kg
  • Petersell
     1 punt (-i)
  • Sidrun
     1 tk
  • Oliiviõli
     15 g
  • Või
     25 g
  • Sibul
     30 g
  • Küüslauk
     5 g
  • Vürts
     4 tk
  • Pipar
     4 tk

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kaalu vajalik kogus tooraineid.

Aja pott või pann kuumaks.

Lisa õli

Lisa või ning sibul, krevetid ja küüslauk.

Kuumuta 3 minutit ning lisa segule vürts ja pipar. Kuumuta veel minut.

Lisa sinimerekarbid ning hauta 6 minutit.

Lisa pigistatud sidruni viil. Pane potile/pannile kaas peale ning hauta 5 minutit.

Serveeri kuumalt. Võid segule panna peale ka maitserohelist.

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Heeringasalat

20min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kuldne meriahven

45min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Jogurtijäätis

10min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Jogurt kamaga

5min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Jõululaua kiusatus

1h 20min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja