Mangovaht

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine
Mangovaht
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Mangopüree
     300 g
  • Vahukoor Rimi
     200 ml
  • Vanillisuhkur
     2 tl
  • Želatiin
     1 tl

Kaunistamiseks

  • Granaatõunaseemned
      kaunistamiseks
  • Kookoshelbed
      kaunistamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pehme ja suus sulav mangovaht sobib suurepärase õhtusöögi lõpetuseks või eraldi nautimiseks.

Pane želatiinipulber 2 sl külma vette likku.

Vahusta vahukoor suhkruga kergelt vahtu ja sega hulka mangopüree.

Sulata želatiin veevannil, jahuta mõni minut. Nirista želatiinisegu teiste ainete hulka, samal ajal segades.

Vala magustoidupokaalidesse ja aseta külmkappi tarduma.

Kaunista magustoit granaatõunaseemnete ja kookoshelvestega.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Õunahõõgvein

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Piparkoogimaja

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Jääkommid

15min • Lihtne