Mangovaht

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine
Mangovaht
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Mangopüree
     300 g
  • Vahukoor Rimi
     200 ml
  • Vanillisuhkur
     2 tl
  • Želatiin
     1 tl

Kaunistamiseks

  • Granaatõunaseemned
      kaunistamiseks
  • Kookoshelbed
      kaunistamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Pehme ja suus sulav mangovaht sobib suurepärase õhtusöögi lõpetuseks või eraldi nautimiseks.

Pane želatiinipulber 2 sl külma vette likku.

Vahusta vahukoor suhkruga kergelt vahtu ja sega hulka mangopüree.

Sulata želatiin veevannil, jahuta mõni minut. Nirista želatiinisegu teiste ainete hulka, samal ajal segades.

Vala magustoidupokaalidesse ja aseta külmkappi tarduma.

Kaunista magustoit granaatõunaseemnete ja kookoshelvestega.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Tikrikompoti magustoit

30min • Lihtne

Meloni ja kurgi sorbett

30min • Lihtne

Suvine ja kerge sangria

1h 30min • Keskmine
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.