Maasika jogurtikook

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Maasika jogurtikook

Koostisosad

Põhi

  • Küpsised
     360 g
  • Või
     200 g

Maasika-jogurtikate

  • Maasikad
     400 g
  • Tuhksuhkur
     200 g
  • Toorjuust
     220 g
  • Kreeka jogurt
     560 g
  • Želatiin
     30 g

Kaunistus

  • Maasikad
     
  • Münt
      lehed

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Aseta küpsetuspaber 22 cm koogivormi

Purusta küpsised peeneks puruks, lisa sulatatud või ja sega kõik ühtseks massiks. Aseta küpsisepuru koogivormi ja silu ühtlaseks

Tükelda maasikad blenderi või saumiksriga ühtseks massiks

Pane toorjuust ja tuhksuhkur teise suurde kaussi ning sega miksriga ühtlaseks massiks. Sega juurde kreeka jogurt ning maasikapüree ja sega uuesti

Lisa želatiin veele ja lase 10 minutit seista. Seejärel soojenda seda vesivannil ning lisa kooremassile. Sega põhjalikult

Vala mass koogile ja jäta vähemalt 3 tunniks külmkappi tarduma

Kaunista värskete maasikate ja piparmündilehtedega

Sarnased retseptid

Jogurtimunad

4h • Keskmine

Peedi jõulutart

2h • Keeruline

Red Velvet kook

1h 15min • Keskmine