Küüslaugu-peterselli naan

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Küüslaugu-peterselli naan
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

Naan

  • Kuivpärm
     5 g
  • Suhkur
     5 g
  • Soe vesi
     50 g
  • Sool
     5 g
  • Oliiviõli
     32 g
  • Maitsestamata jogurt
     60 g
  • Muna
     1 tk
  • Jahu
     270 g

Küüslaugu-peterselli õli

  • Oliivõli
     40 g
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Petersell
     20 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega kokku pärm, soe vesi ja suhkur. Las seista umbes 10 minutit seni kuni tekib peale vahumüts.

Kaalu teised toorained ning sega kausis jahu, jogurti, muna, õli, soola ja pärmi segu. Sega keskmisel kiirusel umbes 4 min. Pintselda pealt õliga ning jäta umbes tunniks sooja tuppa kerkima.

Tee valmis küüslaugu-peterselli õli. Pressi küüslauk küüslaugupressiga ning haki petersell terava noaga. Sega.

Kerkinud taigen jaota kuueks võrdseks tükiks ning rulli ümaraks ja õhukeseks.

Rösti kuumal pannil ca 1-2 minutit seni kuni mõlemad pooled on mõnusalt küpsed.

Pintselda küüslaugu-peterselli õliga pannilt võetud naanid. Naudi!

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Lihtne tomatisupp

20min • Lihtne