Krõbedad avokaadotakod

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Krõbedad avokaadotakod

Koostisosad

  • Avokaado
     2 tk
  • Jahu
     1 dl
  • Muna
     4 tk
  • Panko
     2 dl
  • Rapsiõli
      frittimiseks
  • Meresool
      maitse järgi

Serveerimiseks

  • Tortilja
     1 pakk (-i)
  • Salsakaste
      serveerimiseks
  • Tšillimajonees
      serveerimiseks
  • Koriander
      serveerimiseks
  • Laim
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui sa ei ole varem proovinud panko-paneeringus frititud avokaadoga täidetud takosid, siis nüüd on õige aeg! Avokaado pehme viljaliha krõbedas paneeringus on suus tõeline maitsesensatsioon. Paku kuumi tortiljasid tomatisalsa, tšillimajoneesi, laimi ja rohke koriandriga.

Poolita, eemalda seeme ja uurista avokaado viljaliha välja. Lõika avokaadopoolikud neljaks sektoriks. Sega kergelt sisse nisujahu, seejärel lahti klopitud muna ja viimasena pankoga.

Friti 180 ˚C õlis või prae suures koguses neutraalses rapsiõlis, kuni paneering on kuldpruun. Võta välja ja lase majapidamispaberil nõrguda. Puista peale soolahelbeid.

Serveerimiseks: paku krõbedat avokaadot väikestes tortiljades koos tomatisalsa, tšillimajoneesi, värske koriandri ja laimilõikudega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk

Seene-karri supp

40min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Musta oa wrap avokaadoga

9h 30min • Lihtne

Taimsed maisitortiljad

30min • Lihtne