Kristel Aaslaidi vürtsikas vegan bataadi burrito

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne
Kristel Aaslaidi vürtsikas vegan bataadi burrito

Koostisosad

  • Bataat
     900
  • Oliiviõli
      küpsetamiseks
  • Suitsutatud paprika
     0.5 tls
  • Küüslaugupulber
     0.5 tls
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Sibul
     0.5 tk
  • Jalapeno
     1 tk
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Tšillipulber
     1 tls
  • Cayenne pipar
      maitse järgi
  • Mustad oad
     425 g
  • Mais
     130 g
  • Täistera tortilla
     1 pakk (-i)
  • Lehtsalat
      maitse järgi
  • Tomat
      maitse järgi
  • Vegan riivjuust
      maitse järgi
  • Avokaado
      maitse järgi
  • Vegan hapukoor
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Valmista ise kodus Kristel Aaslaidi retsepti järgi vürtsikas vegan bataadi burrito! See maitseb imehästi ning sobib suurepäraselt suviseks eineks.

Soojenda ahi 200 kraadini. Ahjuplaadile pane bataadikuubikud ja lisa oliiviõli, suitsupaprika, küüslaugupulber, sool ja pipar. Nii, et kõik oleks mõnusalt kaetud. Aseta 20 minutiks ahju ja  aeg-ajalt sega ning keera.

Lisa pannile keskmise kuumusega pannile oliiviõli. Kui õli on kuumenenud, siis lisa pannile sibul ja prae 2-3 minutit, seejärel lisa jalapeno, küüslauk, tšilli pulber ja cayenne pipar. Prae veel 2-3 minutit. Seejärel lisa oad ja mais. Prae veel kuniks need on soojad.

Võid tortillad ahjus soojendada enne kui hakkad oma burritot kokku panema. Lisa maitse järgi bataati, oa ja maisisegu, avokaadot, (vegan) juustu, tomatit ja lehtsalatit. Kastmena kasuta (vegan) hapukoort. Järjekord pole oluline, tee nii, nagu endale maitseb ja rulli kokku. Seejärel naudi.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Demo retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid
Katri Merisalu
Katri retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid