Koorene mango-kookosepuding

  • Küpsetusaeg: 2h 15min
  • Lihtne
Koorene mango-kookosepuding
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Mango
     2 tk
  • Želatiin
     3 tls
  • Vesi
     1.5 dl
  • Roosuhkur rafineerimata
     3 spl
  • Kookospiim
     2.5 dl
  • Laimimahl
      maitse järgi
  • Pohlad
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Proovi värskendavat mango-kookosepudingut, mis viib lausa keele alla. Magustoidu valmistamine on äärmiselt lihtne.

Želatiini ning vee segu valmistamisel pea meeles, et želatiin tuleb esmalt lisada külma vette ning lasta sellel veidike paisuda. Seejärel kuumuta vee ja želatiini segu senikaua kuni želatiin on lahustunud.

Magustoit sobib hästi magustoidupokaalidesse, mis sobivad omakorda igale peolauale.

Koori ja puhasta mangod.

Tõsta mango viljaliha kannmikserisse või purustajasse ja töötle ühtlaseks massiks.

Lisa želatiin kastrulisse, vala juurde külm vesi ning lase želatiinil mõni minut paisuda

Kuumuta kastrulis vesi kuni keemiseni ja lahusta želatiini vees senikaua, kuni pole näha enam želatiinitükke.

Lahusta samas vees ka suhkur.

Kalla želatiiniga vesi mangopüreele ning lisa kookoskoor ja natuke laimimahla.

Töötle kannmikseris ühtlaseks.

Kalla magustoidupokaalidesse ja tõsta vähemalt kaheks tunniks külmikusse tahenema.

Kaunista magustoitu väeka pohlaga.

Sarnased retseptid

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine

Snickersi batoonid

45min • Keskmine

Marjatiramisu

1h • Keskmine