Koorene mango-kookosepuding

  • Küpsetusaeg: 2h 15min
  • Lihtne
Koorene mango-kookosepuding
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Mango
     2 tk
  • Želatiin
     3 tl
  • Vesi
     1.5 dl
  • Roosuhkur rafineerimata
     3 spl
  • Kookospiim
     2.5 dl
  • Laimimahl
      maitse järgi
  • Pohlad
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Proovi värskendavat mango-kookosepudingut, mis viib lausa keele alla. Magustoidu valmistamine on äärmiselt lihtne.

Želatiini ning vee segu valmistamisel pea meeles, et želatiin tuleb esmalt lisada külma vette ning lasta sellel veidike paisuda. Seejärel kuumuta vee ja želatiini segu senikaua kuni želatiin on lahustunud.

Magustoit sobib hästi magustoidupokaalidesse, mis sobivad omakorda igale peolauale.

Koori ja puhasta mangod.

Tõsta mango viljaliha kannmikserisse või purustajasse ja töötle ühtlaseks massiks.

Lisa želatiin kastrulisse, vala juurde külm vesi ning lase želatiinil mõni minut paisuda

Kuumuta kastrulis vesi kuni keemiseni ja lahusta želatiini vees senikaua, kuni pole näha enam želatiinitükke.

Lahusta samas vees ka suhkur.

Kalla želatiiniga vesi mangopüreele ning lisa kookoskoor ja natuke laimimahla.

Töötle kannmikseris ühtlaseks.

Kalla magustoidupokaalidesse ja tõsta vähemalt kaheks tunniks külmikusse tahenema.

Kaunista magustoitu väeka pohlaga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Tikrikompoti magustoit

30min • Lihtne

Šokolaadikook peediga

1h 30min • Keskmine

Meloni ja kurgi sorbett

30min • Lihtne

Florentiinid

35min • Keskmine
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.