Kohupiimavaht murakamoosi ja krõbeda leivaga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Kohupiimavaht murakamoosi ja krõbeda leivaga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Must leib
     4 viil (-u)
  • Või
     30 g
  • Murakamoos
     200 g
  • 35% koor
     2 dl
  • Kohupiimapasta
     200 g
  • Suhkur
     2 spl
  • Pruun suhkur
     2.5 spl
  • Kardemon
      maitse järgi
  • Vanillsuhkur
      maitse järgi
  • Marjad
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kohupiimavaht mesise murakamoosi ja krõbeda leivapuruga on imeline kooslus, mida sobib nautida nii pidupäeval kui ka end sellega argipäeval hellitada.

Valmistada on seda lihtne ja kui parasjagu ei ole murakamoosi käepärast, võid selle asemel kasutada ka pohla-, vaarika- või muud hapukasmagusat moosi.

Valmista esmalt krõbe leivapuru. Selleks riivi või purusta leib köögikombainis. Kuumuta pannil või, prae leivapuru krõbedaks ning lisa suhkur ja kardemon. Tõsta pannilt ära ja jahuta.

Vahusta koor ja kohupiimapasta koos suhkru ja vanillsuhkruga kohevaks vahuks. Tõsta pokaalidesse. Sinna peale säti murakamoos ja puista leivapuru. Kaunista magustoit värskete marjadega.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Rummipallid leivaga

45min • Lihtne
Talu Toidab
Talu Toidab retseptid
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja