Koostisosad
-
Vürtsikilu õlis1 pakk (-i)
-
Käsitööleib1 pakk (-i)
-
Võimäärimiseks
-
Punane sibul marineeritudmaitse järgi
-
Vutimunad1 pakk (-i)
-
Värsked võrsed1 pakk (-i)
-
Till1 oks
Juhised
Pane tähele!
See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.
Vabariigi aastapäeva lauale sobivad suurepäraselt eestlaste poolt armastatud kiluvõileivad. Tegemist on lihtsa ja soolase vahepalaga, mida peaks iga eestlane vähemalt korra proovima.
Peolauale sobib suurepäraselt ka vabariigi ahjupraad. Prae retsepti leiad siit >
Keeda vutimunasid 4min ja jahuta seejärel külma veega.
Koori vutimunad ja lõika pooleks.
Viiluta käsitööleivast 1cm paksused viilud ja lõika kolmnurgaks. Määri pealt võiga ja aseta peale vürtsikilu, seejärel poolikvutimuna.
Lisa peale veel mõned viilud Rimi marineeritud punast sibulat ja kaunista microvõrsete ja tilli oksaga.