Kiluvõileivad

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Kiluvõileivad
Demo Kaev
Rimi peakokk

Koostisosad

  • Vürtsikilu õlis
     1 pakk (-i)
  • Käsitööleib
     1 pakk (-i)
  • Või
      määrimiseks
  • Punane sibul marineeritud
      maitse järgi
  • Vutimunad
     1 pakk (-i)
  • Värsked võrsed
     1 pakk (-i)
  • Till
      1 oks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vabariigi aastapäeva lauale sobivad suurepäraselt eestlaste poolt armastatud kiluvõileivad. Tegemist on lihtsa ja soolase vahepalaga, mida peaks iga eestlane vähemalt korra proovima.

Peolauale sobib suurepäraselt ka vabariigi ahjupraad. Prae retsepti leiad siit >

Keeda vutimunasid 4min ja jahuta seejärel külma veega.
Koori vutimunad ja lõika pooleks.
Viiluta käsitööleivast 1cm paksused viilud ja lõika kolmnurgaks. Määri pealt võiga ja aseta peale vürtsikilu, seejärel poolikvutimuna.
Lisa peale veel mõned viilud Rimi marineeritud punast sibulat ja kaunista microvõrsete ja tilli oksaga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja