Kartuli-rukolasalat

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne
Kartuli-rukolasalat
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kartul
     1 kg
  • Sidrunimahl
     1.5 spl
  • Külmpressitud oliiviõli
     6 spl
  • Sinep
     1 spl
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Sool
     1 tl
  • Rukola
     2 peotäis (-t)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tugeva maitsega rukola ning terav küüslauk muudavad lihtsalt valmiva kartulisalati eriti maitsvaks.

Proovi järele!

Sega suure kausi põhjas purustatud küüslauk soolaga.

Lisa sinep ja pidevalt vispeldades alguses sidrunimahl, siis oliiviõli.

Keeda kartuleid (eelsistatult väikesi) soolaga maitsestatud vees 15–20 minutit.

Nõruta, tõsta kartulid kastme juurde kaussi, lisa rukola ja sega.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Lumepallid

1h 30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid