Jäätunud arbuusisupp vaarikate ja laimiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Jäätunud arbuusisupp vaarikate ja laimiga

Koostisosad

  • Arbuus
     0.5 tk
  • Vaarikad
     500 g
  • Leedrimahl
     130 ml
  • Laim
     1 tk
  • Jää
     130 g
  • Piparmünt
      kaunistamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Värske puuviljasupp arbuusi, leedrimahla, vaarikate ja laimiga. Ideaalne magustoit grillipeole. Sega omavahel marjad-puuviljad ja mahl, külmuta ning serveeri jääkülm supp vaarikate ja mündiga. Lihtne ja suvine magustoit.

Võta pool arbuusi viljalihast jäätisekulbiga välja (hoia pallid serveerimiseks). Lõika ülejäänud arbuus suurteks tükkideks.

Sega arbuus, pooled vaarikad, leedrimahl ja laimimahl ning jää miksri või köögikombainis omavahel kokku. Pane supp jääkülmkappi serveerimist ootama.

Serveeri supp arbuusi ja vaarikatega jääkülmalt. Kaunista mündiga.

Sarnased retseptid

Meloni ja kurgi sorbett

30min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Räimed

10min • Lihtne

Suvine ja kerge sangria

1h 30min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.