Jäätunud arbuusisupp vaarikate ja laimiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine
Jäätunud arbuusisupp vaarikate ja laimiga

Koostisosad

  • Arbuus
     0.5 tk
  • Vaarikad
     500 g
  • Leedrimahl
     130 ml
  • Laim
     1 tk
  • Jää
     130 g
  • Piparmünt
      kaunistamiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Värske puuviljasupp arbuusi, leedrimahla, vaarikate ja laimiga. Ideaalne magustoit grillipeole. Sega omavahel marjad-puuviljad ja mahl, külmuta ning serveeri jääkülm supp vaarikate ja mündiga. Lihtne ja suvine magustoit.

Võta pool arbuusi viljalihast jäätisekulbiga välja (hoia pallid serveerimiseks). Lõika ülejäänud arbuus suurteks tükkideks.

Sega arbuus, pooled vaarikad, leedrimahl ja laimimahl ning jää miksri või köögikombainis omavahel kokku. Pane supp jääkülmkappi serveerimist ootama.

Serveeri supp arbuusi ja vaarikatega jääkülmalt. Kaunista mündiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Meloni ja kurgi sorbett

30min • Lihtne