Iiri veise šašlõkk

  • Küpsetusaeg: 2h 20min
  • Keskmine

Koostisosad

Marineerimine

  • Sojakaste
     2 spl
  • Sidrunimahl
     1 tk
  • Pruun suhkur
     1 tls
  • Küüslauk
     3 küüs (-nt)
  • Ingver
     1 tls
  • Sibul
     1 tk
  • Tšilli
     1 tk
  • Sidrunhein
     1 tk
  • Koriander
      maitse järgi
  • Vesi
     
  • Veis
     500 g

Kaste

  • Naturaalne jogurt
     400 g
  • Riivitud väike kurk
     3 tk
  • Koriander
     1 peotäis (-t)
  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Sidrunimahl
     2 tls
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Piparmünt
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Marinaad: haki kõik koostisosad ning sega kokku.

Marineeri 2 tundi.

Aseta liha vardasse, maitsesta soolaga ja grilli.

Kaste: sega kõik koostisosad kokku ja naudi.

Sarnased retseptid

Böff a la TarTar

40min • Keeruline

Lihtne oatšilli

40min • Lihtne

Kartuliroosid

35min • Lihtne

Veise sisefilee steik

50min • Keskmine