Hõrk burger krevettidega

  • Küpsetusaeg: 1h 10min
  • Lihtne
Hõrk burger krevettidega
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Burgerikukkel Leibur
     2 viil (-u)
  • Krevetid soolvees
     180 g
  • Tšillikaste
     30 g
  • Õli
     10 g
  • Peakapsas
      serveerimiseks
  • Porgand
     1 tk
  • Roheline sibul
      serveerimiseks
  • Till
      serveerimiseks
  • Marineeritud paprika
      serveerimiseks
  • Majonees
      serveerimiseks
  • Sool
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Hõrk burger, mille vahelt leiad krevetid, porgandit, rohelist sibulat, tilli, paprikat ning endale meelepärased kastmed. 

Võta Leiburi burgerkukkel ja rösti õrnalt. 

Marineeri krevette soola, õli ja meelepärase tšillikastmega vähemalt tund aega.

Lõika või riivi kapsas ja porgand peeneks ning sega majoneesi, soola ja tilliga salatiks.

Pühi krevetid marinaadist puhtamaks ja aseta kuumale grillile. Pruunista umbes 1 minut mõlemalt poolt kuldseks. 

Lõika rohelisest sibulast ja paprikast suupärased tükid.

Ehita hõrk burger, mis lausa sulab suus.

Sarnased retseptid