Hernejahuküpsised

  • Küpsetusaeg: 1h 25min
  • Keskmine
Hernejahuküpsised
Talu Toidab
Eesti maa & mahe toit

Koostisosad

  • Hernejahu
     300 g
  • Või Rimi
     150 g
  • Sool
     1 tl
  • Valge pipar
     0.5 tl
  • Suhkur
     2 spl
  • Sibulahelbed
     2 spl
  • Vesi
     1 dl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Retsepti autor on Angelica Udeküll.

Sõelu tainalauale jahu ja maitseained.

Haki jahu hulka või, kuni tekib ühtlane pudi.

Lisa külm vesi ja sõtku tainas ühtlaseks massiks. Jäta tainas vähemalt tunniks külmikusse tahenema.

Rulli tainas kile vahel õhukeseks plaadiks, lõika vormiga või noaga tainast paraja suurusega tükid ja aseta need küpsetuspaberiga vooderdatud ahjuplaadile.

Küpseta 190 °C juures 10-13 minutit.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Panforte

30min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Soolakaramellikommid

1h • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Šokolaadi-fondant

20min • Lihtne