Grillitud mais peekoni ja kanaga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Pancetta Tesa peekon Selection by Rimi
     100 g
  • Grillmais Rimi
     2 tk
  • Kanafilee Rimi Greatlife
     500 g
  • Karripasta ICA
     1 spl
  • Paprikapulber
     1 spl
  • Hele sojakaste
     1 spl
  • Oliiviõli Rimi
     1 spl
  • Mesi
     1 spl
  • Ketšup
     2 spl
  • BBQ maitseainesegu
     1 tls
  • Sool
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suvine grilliroog maisi, peekoni, kana ja lillkapsapüreega.

Valmistage karripastast, paprikapulbrist, sojakastmest, oliiviõlist, meest, ketšupist, BBQ maitseainesegust ja soolast marinaad.
Hõõru kana marinaadiga kokku ja pane grillile.
Kuivata mais kergelt salvrätikuga, seejärel keera Pancetta Tesa peekon maisi ümber ning grilli mõlemalt küljelt.
Lõika kana tükkideks.
Serveeri koos lillkapsapüreega.
Piserda üle õliga. Naudi!

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk