Grillitud halloumi taskud tomatidega

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Keskmine

Koostisosad

  • Tomatipesto Selection by Rimi
     1 tls
  • Basiilikupesto Selection by Rimi
     1 tls
  • Oliiviõli Rimi
     3 tls
  • Filotainas
     5 lehte
  • Halloumi juust ICA
     200 g
  • Tomati mix
     500 g
  • Mesi
     1 tls
  • Laim
     0.5 tk
  • Sibul
     0.5 tk
  • Maitseroheline
      maitse järgi
  • Basiilik
     1 peotäis (-t)
  • Tšillipipar
     2 spl
  • Sool
     1 näpuotsatäis

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Halloumi on Küproselt pärit valget värvi poolkõva soolakas laagerdamata juust, mis on populaarne ka Kreekas,Türgis ja mujalgi. Kui sulle maitseb halloumi juust, siis proovi kindlasti järele see retsept!

Hõõruge filotainalehtedele mõlemat pestot, asetatage need üksteise peale, pange keskele halloumi juust, rullige kokku.
Grillige tainast mõlemalt poolt.
Tükeldage tomatid ja sibul.
Valmistage meest, greibimahlast, oliivõlist ja soolast kaste.
Segage kaste tomatite ja sibulaga.
Serveerige koos sooja tainataskuga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja