Ciabatta pardifilee ja sibulamoosiga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne

Koostisosad

  • Tume Itaalia leib ciabatta
     1 tk
  • Pardifilee
     2 tk
  • Sool
      maitse järgi
  • Õli
      röstimiseks
  • Rukola
     50 g
  • Muna
     4 tk
  • Pirn
     1 tk
  • Sidrunimahl
      maitse järgi

Sibulamoos

  • Punane sibul
     3 tk
  • Pruun suhkur
     3 spl
  • Palsamiäädikas
     3 spl
  • Sool
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lõika ciabatta pooleks ning nirista sellel veidi õli ning rösti ahjus 5 minutit 200 kraadi juures.

Lõika pardinahale sälgud ning aseta külmale pannile praadima. Prae mõlemalt poolt ja aseta ahju järelküpsema 160 kraadi juures 15 minutit.

Sibulamoos: koori sibul ja lõika ratasteks. Hauta potis tasasel tulel suhkru ja äädikaga umbes 20 minutit. Lisa näpuotsaga soola ning lase jahtuda.

Sarnased retseptid

Salade niçoise

1h • Keskmine