Burger rootsipärase skageniga

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne
Burger rootsipärase skageniga
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Burgerikukkel Leibur
     2 viil (-u)
  • Krevetid soolvees
     100 g
  • Punane kalamari
     20 g
  • Majonees
     40 g
  • Värske kurk
     40 g
  • Sidrun
     20 g
  • Till
     6 g
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tänagurmee eri tutvustab mahlast rootsipärast burgerit, mille vahelt leiad krevetid ja kalamarja. Kõlab ebapäraselt? Ära muretse, selles ei ole midagi tavatut! Kutsu aga lähedased külla ning aja grill kummaks!

Võta Leiburi burgerikukkel (eelistatavalt kliidega) ja rösti õrnalt. 

Sega kokku kurnatud krevetid, punane kalamari, majonees, hakitud  till, sidrunimahl, sool ja pipar.

Lõika kurgist õhukesed ja pikad viilud kasutades koorimisnuga või mandoliini viilutajat.

Ehita endale üks mahlane burger ning selle vahele lõika sidrunifileest väikeseid tükke, mis annavad maitsele juurde huvitava nüansi.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Böff a la TarTar

40min • Keeruline