Burger mee-sinepi kanaga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Burger mee-sinepi kanaga
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Burgerikukkel Leibur
     2 viil (-u)
  • Kana kintsuliha
     180 g
  • Mesi
     10 g
  • Õli
     10 g
  • Prantsuse sinep Selection by Rimi Dijon
     10 g
  • Sool
     8 g
  • Juust viilutatud
     6 viil (-u)
  • Spinat
     1 peotäis (-t)
  • Tomat
     2 tk

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Oled selle igati ära teeninud! Suussulav burger mee-sinepi kanaga, sobib suurepäraselt igasse päeva. Lihtne ja maitsev burger, mida saad ka ise kodus valmistada.

Võta Leiburi burgerikukkel ja rösti õrnalt.

Sega mesi, Dijon sinep, sool ja õli marinaadiks ning pane terve kana kintsulihatükk vähemalt kaheks tunniks marineerima.

Lõika tomatid. Grilli kanaliha umbes 15 minutit. 

Valmis lihale aseta oma lemmik viilujuustu.

Määri kukli mõlemale lõikepinnale õrnalt sinepit.

Ehita endale isuäratav burger, mille oled igati ära teeninud.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Böff a la TarTar

40min • Keeruline