Bruschetta kitsejuustukreemiga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Bruschetta kitsejuustukreemiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Sai
     8 viil (-u)
  • Oliiviõli
      maitse järgi
  • Viigimari
     2 tk
  • Kitsepiimajuust
     150 g
  • Pipar
      maitse järgi
  • Tüümian
     1 peotäis (-t)

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Lihtsad kooslused ja puhtad maitsed vajavad vähe. Kui värskeid viigimarju ei õnnestu leida, kasuta pehmeid ja kuivatatuid. Soolakale kitsejuustule nõrutatud magus mesi ergutab mõnusalt maitsemeeli.

Aseta õhukesed saiaviilud ahjuplaadile, piserda oliiviõliga üle ja tõsta 180–200-kraadisesse ahju. Rösti, kuni saiad on krõbedad ja hakkavad äärtest pruunistuma (8–10 minutit).  Tõsta ahjust ning jahuta.

Aseta igale saiaviilule veidi kitsejuustu, seejärel paar viigimarjasektorit ja lõpuks nirista veidi mett.

Puista peale värskelt jahvatatud musta pipart, kaunista värske tüümianiga. Serveeri kohe!

Sarnased retseptid

Roosa mündi jäätee

30min • Lihtne

Bataadimündid

30min • Lihtne