Banaani-maapähkli-juustukook

  • Küpsetusaeg: 1h 45min
  • Keskmine
Banaani-maapähkli-juustukook
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Põhi

  • Täisteranisujahu
     150 g
  • Sool
     0.25 g
  • Fariinsuhkur
     2 spl
  • Või Rimi
     100 g
  • Külm vesi
     2 spl

Täidis

  • Banaan
     2 tk
  • Maapähklivõie
     3 spl
  • Sulatatud juust
     400 g
  • Hapukoor Rimi
     100 g
  • Muna
     3 tk
  • Fariinsuhkur
     75 g
  • Täisteranisujahu
     1 spl
  • Maapähkel
     2 spl

Kate

  • Maapähklivõie
     3 spl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 8 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega omavahel jahu, sool ja suhkur. Lisa hulka võitükid ja vesi. Sega kõik ühtlaseks tainaks.

Hoia tainapalli 20 minutit külmkapis. Suru see 21 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhja ja äärtesse.

Viiluta banaanid, aseta banaaniviilud koogipõhjale laiali. Banaaniviilude peale määri maapähklivõid.

Vahusta omavahel sulajuust, hapukoor, munad, suhkur ja jahu. Vala juustusegu vormi, puista peale maapähkleid.

Küpseta 180-kraadises ahjus 40–45 minutit. Lase jahtuda ja eemalda vormist.

Määri koogile veel kreemjat pähklivõid.

Sarnased retseptid

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine

Snickersi batoonid

45min • Keskmine

Marjatiramisu

1h • Keskmine