Korduma kippuvad jäägid: mandariinikoored
Siin on kolm viisi, kuidas mandariinikoori keskkonnasäästlikult ära kasutada.
Jahvatatud maitseaine mandariinikoortest
Esmalt kuivata mandariinikoored. Seejärel jahvata uhmris või köögikombainis. Ja ongi valmis tsitruseline maitseiane, mis sobib ideaalselt küpsetistes, kastmetes või muudes toitudes kasutamiseks. Lase oma loovus valla!
Karamelliseeritud mandariinikoored
Viiluta mandariinikoored ning seejärel karamellista need suhkrusiirupis. Enne kasutamist lase kuivada. Karamelliseeritud mandariinikoori saad kasutada küpsetistes, müslis, kookides ja jookides – näiteks glögis.
Mandariinikoored marinaadi sisse
Töötlemata mandariinikoored saab hõlpsasti ära kasutada erinevate toitude marinaadides. Lisa lihtsalt mõned mandariinikoored köögivilja, liha, kana või kala marinaadi.