Verikäkikrõpsud küüslaugudipiga

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Verikäkikrõpsud küüslaugudipiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Koostis

  • Verikäkk
     200 g

Küüslaugudipp

  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Hapukoor
     100 g
  • Majonees
     1.5 spl
  • Väike hapukurk
      maitse järgi
  • Sinep
     1.5 tl
  • Sool
      maitse järgi
  • Suhkur
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Verikäkk on meie köögi alahinnatud aare, mida võiks palju sagedamini valmistada ja miks mitte ka pidulaual pakkuda. Verikäkist saab ahjus küpsetada mõnusad krõbedad tšipsid, mille kõrvale sobib hästi särtsakas küüslaugudipp.

Lõika verikäkk 2–3 mm paksusteks viiludeks. Küpseta 180- kraadises ahjus mõni minut mõlemalt poolt, kuni viilud muutuvad krõbedaks.

Kastme jaoks purusta või riivi küüslauk ning haki hapukurk hästi peeneks. Sega kõik koostisosad omavahel. Maitsesta kaste sobivaks. Serveeri verikäkikrõpse suupistena koos kastmega.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Tikrikompoti magustoit

30min • Lihtne

Šokolaadikook peediga

1h 30min • Keskmine

Florentiinid

35min • Keskmine

Köögivilja-timbaalid

1h • Keskmine
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.