Verikäkikrõpsud küüslaugudipiga

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Verikäkikrõpsud küüslaugudipiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Koostis

  • Verikäkk
     200 g

Küüslaugudipp

  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Hapukoor
     100 g
  • Majonees
     1.5 spl
  • Väike hapukurk
      maitse järgi
  • Sinep
     1.5 tls
  • Sool
      maitse järgi
  • Suhkur
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Verikäkk on meie köögi alahinnatud aare, mida võiks palju sagedamini valmistada ja miks mitte ka pidulaual pakkuda. Verikäkist saab ahjus küpsetada mõnusad krõbedad tšipsid, mille kõrvale sobib hästi särtsakas küüslaugudipp.

Lõika verikäkk 2–3 mm paksusteks viiludeks. Küpseta 180- kraadises ahjus mõni minut mõlemalt poolt, kuni viilud muutuvad krõbedaks.

Kastme jaoks purusta või riivi küüslauk ning haki hapukurk hästi peeneks. Sega kõik koostisosad omavahel. Maitsesta kaste sobivaks. Serveeri verikäkikrõpse suupistena koos kastmega.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Peedimahlas kümmelnud munad

2h 15min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Läätse-seenepasteet

30min • Lihtne
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Räimerullid

1h 1min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kiluvõileivad

15min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Jahu-Jaani leib

1h 15min • Keskmine