Verikäkikrõpsud küüslaugudipiga

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Verikäkikrõpsud küüslaugudipiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Koostis

  • Verikäkk
     200 g

Küüslaugudipp

  • Küüslauk
     2 küüs (-nt)
  • Hapukoor
     100 g
  • Majonees
     1.5 spl
  • Väike hapukurk
      maitse järgi
  • Sinep
     1.5 tl
  • Sool
      maitse järgi
  • Suhkur
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Verikäkk on meie köögi alahinnatud aare, mida võiks palju sagedamini valmistada ja miks mitte ka pidulaual pakkuda. Verikäkist saab ahjus küpsetada mõnusad krõbedad tšipsid, mille kõrvale sobib hästi särtsakas küüslaugudipp.

Lõika verikäkk 2–3 mm paksusteks viiludeks. Küpseta 180- kraadises ahjus mõni minut mõlemalt poolt, kuni viilud muutuvad krõbedaks.

Kastme jaoks purusta või riivi küüslauk ning haki hapukurk hästi peeneks. Sega kõik koostisosad omavahel. Maitsesta kaste sobivaks. Serveeri verikäkikrõpse suupistena koos kastmega.

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba leivapäts

1h 30min • Keskmine
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Gluteenivaba mitmeviljaleib

1h 30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Jogurtijäätis

10min • Lihtne