Tšiiapuding virsikute ja vaarikatega

  • Küpsetusaeg: 4h 10min
  • Lihtne
Tšiiapuding virsikute ja vaarikatega
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Koostisosad

  • India pähkli jook
     200 ml
  • Tšiiaseemned
     2 spl
  • Vahtrasiirup
     1 spl
  • Vanillisuhkur
     1 tls
  • Kookoslaastud, värsked marjad, puuviljad
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suvel ja sügisel, mil on virsikute hooaeg tasub neid oranžikas-kollaseid mahlaseid luuvilju mõnuga nautida, sest nende söömine mõjub hästi naha tervisele.

Beetakaroteen, mis on A-vitamiini eelühend, on võimeline kaitsma meie nahka UV-kiirguse eest. Beetakaroteen toetab ka limaskestade, silmade ja kopsude tervist. Veel sisaldab virsik heas koguses C-vitamiini, mis aitab organismil sünteesida kollageeni.

Sega kausis India pähkli jook, tšiiaseemned, vahtrasiirup ja vanillisuhkur.

Pista külmkappi seisma vähemalt 4 tunniks.

Hea nipp on õhtul valmis segada ja terveks ööks külmkappi seisma jätta ning siis hommikusöögiks süüa.

Serveeri kookoselaastude, värskete marjade ja puuviljadega.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja