Tšiiapuding virsikute ja vaarikatega

  • Küpsetusaeg: 4h 10min
  • Lihtne
Tšiiapuding virsikute ja vaarikatega
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja

Koostisosad

  • India pähkli jook
     200 ml
  • Tšiiaseemned
     2 spl
  • Vahtrasiirup
     1 spl
  • Vanillisuhkur
     1 tls
  • Kookoslaastud, värsked marjad, puuviljad
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Suvel ja sügisel, mil on virsikute hooaeg tasub neid oranžikas-kollaseid mahlaseid luuvilju mõnuga nautida, sest nende söömine mõjub hästi naha tervisele.

Beetakaroteen, mis on A-vitamiini eelühend, on võimeline kaitsma meie nahka UV-kiirguse eest. Beetakaroteen toetab ka limaskestade, silmade ja kopsude tervist. Veel sisaldab virsik heas koguses C-vitamiini, mis aitab organismil sünteesida kollageeni.

Sega kausis India pähkli jook, tšiiaseemned, vahtrasiirup ja vanillisuhkur.

Pista külmkappi seisma vähemalt 4 tunniks.

Hea nipp on õhtul valmis segada ja terveks ööks külmkappi seisma jätta ning siis hommikusöögiks süüa.

Serveeri kookoselaastude, värskete marjade ja puuviljadega.

Sarnased retseptid

Vanaema õunakook

1h • Keskmine

Roosa mündi jäätee

30min • Lihtne

Bataadimündid

30min • Lihtne

Rapuntsli patsid

1h • Keskmine