Pasteediga täidetud mustad ploomid

  • Küpsetusaeg: 10min
  • Lihtne
Pasteediga täidetud mustad ploomid

Koostisosad

  • Ploom kuivatatud
     200 g
  • Pasteet
     220 g
  • Vahukoor
     400 ml
  • Kirsstomatid
     250 g

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rimi peakokk Demo Kaev ja Eesti jalgpallikoondislane Rauno Sappinen soovitavad Eesti ja Valgevene mängu eel katta snäkilaud pasteediga täidetud mustade ploomidega. Sinna kõrvale soovitame veel head ja kosutavat, mille saad ühe klikivajutusega e-poe ostukorvi lisada, et jalgpalliõhtu mõnusalt korda saata.

 

Soovitame veel snäkilauale:

Aseta kõik ploomid alusele ja vaata, et ploomikivid oleks välja võetud

Sega kokku pasteet ja natuke vahukoort. Vahukoor teeb pasteedi pehmemaks, et oleks lihtsam pritsida

Aseta mass pritskotti ja täida ploomid pasteedimassiga

Lõika kirsstomatid pooleks (kui on väga suured, siis neljaks)

Aseta tiku otsa tomat ja torka see täidetud ploomi sisse

Sarnased retseptid

Võilaud

30min • Lihtne

Õuna chutney / Õunatšatni

1h 40min • Lihtne

Tomatid želees

1h • Lihtne

Pizza wrap

25min • Lihtne