Pasteediga täidetud mustad ploomid

  • Küpsetusaeg: 10min
  • Lihtne
Pasteediga täidetud mustad ploomid

Koostisosad

  • Ploom kuivatatud
     200 g
  • Pasteet
     220 g
  • Vahukoor
     400 ml
  • Kirsstomatid
     250 g

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 5 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rimi peakokk Demo Kaev ja Eesti jalgpallikoondislane Rauno Sappinen soovitavad Eesti ja Valgevene mängu eel katta snäkilaud pasteediga täidetud mustade ploomidega. Sinna kõrvale soovitame veel head ja kosutavat, mille saad ühe klikivajutusega e-poe ostukorvi lisada, et jalgpalliõhtu mõnusalt korda saata.

 

Soovitame veel snäkilauale:

Aseta kõik ploomid alusele ja vaata, et ploomikivid oleks välja võetud
Sega kokku pasteet ja natuke vahukoort. Vahukoor teeb pasteedi pehmemaks, et oleks lihtsam pritsida
Aseta mass pritskotti ja täida ploomid pasteedimassiga
Lõika kirsstomatid pooleks (kui on väga suured, siis neljaks)
Aseta tiku otsa tomat ja torka see täidetud ploomi sisse

Sarnased retseptid

Roosa mündi jäätee

30min • Lihtne

Bataadimündid

30min • Lihtne

Kartuliroosid

35min • Lihtne

Tuunikalaga riisipallid

40min • Keskmine