Mozzarella burger

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne
Mozzarella burger
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Burgerikukkel Brioche
     1 tk
  • Juust Mozzarella
     100 g
  • Suhkruhernes
     40 g
  • Tomat
     40 g
  • Lehtkapsas
     20 g
  • Palsamikreem
     10 g
  • Punane sibul
     10 g
  • Sidrunimahl
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Võta Leiburi Brioche kukkel, kata õhukese kihi võiga ning rösti kuldseks.

Poolita mozzarella juust.

Lõika suhkruhernest viilud ja maitsesta soola ning sidrunimahlaga.

Lehtapsas kuumuta korra kuumas soolaga maitsestatud vees.

Lõika tomatist ja punasest sibulast suupärased tükid, maitsesta palsamikreemiga.

Naudi seda värsket ja rikkalikku burgerit.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk