Leivasuupisted kuumsuitsulõhe vahuga

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Leivasuupisted kuumsuitsulõhe vahuga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Must leib
     4 viilu
  • Toorjuust
     100 g
  • 35% koor
     1 dl
  • Kuumsuitsulõhe
     150 g
  • Sidrunimahl
      maitse järgi
  • Murulauk
     
  • Sool
      maitse järgi
  • Pipar
      maitse järgi
  • Õli
      piserdamiseks
  • Marineeritud minikurgid
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kreemine kuumsuitsulõhe vaht on saanud siidisust toorjuustust ja vahukoorest. Selline õhuline vormistus muudab suitsulõhe tõeliseks piduroaks. Säti kreem krõbedaks röstitud mustale leivale ning naudi tuttavlikke ja samas täiuslikke maitsekooslusi.

Lõika leivast suupiste mõõtu ruudud või rattad. Piserda need õliga ja rösti mõni minut kas pannil või ahjus, kuni leib on pealt krõbe. Jahuta.

Vahusta koor koos toasooja toorjuustuga kohevaks vahuks. Sega juurde tükeldatud suitsulõhe ja hakitud murulauk.

Maitsesta soola, pipra ja sidrunimahla või -pipraga. Aseta igale leivale lusikatäis vahtu, mille peale lisa tükike suitsulõhet. Kaunista marineeritud minikurkide ja hakitud värske murulauguga.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja