Kuldsed austrid

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Kuldsed austrid
Jörgen Kohal
Endine peakokk

Koostisosad

  • Austrid
     6 tk
  • Või
     30 g
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Riivsai
     5 tl
  • Petersell
     1 peotäis (-t)
  • Kõva riivjuust
     5 tl

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kuidas Sulle meeldiks oma lähedasi üllatada eriti peenelt? Valmista neile õhtusöögiks või romantiliseks suupisteks austrid! Ja ära muretse - kui austreid toorelt ei söö, siis üleküpsetatult kindlasti!

Ava austrid ja puhasta karbi kildudest.

Vala ära austrivedelik ning lõika lahti auster jala küljest.

Aseta karbid kortsutatud fooliumi peale ahjuplaadile. Aseta igale austrile veidi võid, natuke peenestatud küüslauku, hakitud peterselli ja puista üle riivsaiaga. Kata kõik Parmesani või muu kõva riivjuustuga.

Aseta austrid 8-10 minutiks  200-kraadisesse ahju. Tulemus peab olema kuldne!

Sarnased retseptid

Rosmariinine ahjukala

40min • Lihtne