Kreemjas pähkli-espressokreem

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Kreemjas pähkli-espressokreem
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • India pähkel Rimi
     100 g
  • Mandel Rimi
     100 g
  • Kohvioad Espresso I Love Eco
     2 tls
  • Vahtrasiirup
     1 tls
  • Vanillipasta
     1 tls
  • Meresool
     0.5 tls

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rösti pähkleid ja mandleid 180-kraadises ahjus 8–10 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Vala pähklid ja mandlid kannmikserisse. Lisa ka kõik ülejäänud koostisosad (vanillipasta asemel võid lisada veel 2 spl vahtrasiirupit). Töötle, kuni saad ühtlase kreemja massi.

Kaabi pähklimass kannmikseri seinte küljest lahti. Säilita kinnises purgis.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Peedimahlas kümmelnud munad

2h 15min • Lihtne
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Läätse-seenepasteet

30min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Kartuli-rukolasalat

25min • Lihtne