Kreemjas pähkli-espressokreem

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Kreemjas pähkli-espressokreem
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • India pähkel Rimi
     100 g
  • Mandel Rimi
     100 g
  • Kohvioad Espresso I Love Eco
     2 tl
  • Vahtrasiirup
     1 tl
  • Vanillipasta
     1 tl
  • Meresool
     0.5 tl

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Rösti pähkleid ja mandleid 180-kraadises ahjus 8–10 minutit. Lase täielikult jahtuda.

Vala pähklid ja mandlid kannmikserisse. Lisa ka kõik ülejäänud koostisosad (vanillipasta asemel võid lisada veel 2 spl vahtrasiirupit). Töötle, kuni saad ühtlase kreemja massi.

Kaabi pähklimass kannmikseri seinte küljest lahti. Säilita kinnises purgis.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Lumepallid

1h 30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid