Kõrvitsa-pohlasmuuti

  • Küpsetusaeg: 25min
  • Lihtne
Kõrvitsa-pohlasmuuti
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kõrvitsapüree
     200 ml
  • Mandlijook
     100 ml
  • Pohlad
     100 g
  • Mesi
     1 tls
  • Kaneel
     0.5 tls
  • Kardemon
      maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kui oled kõrvitsapüree varem valmis teinud, valmib see smuuti hommikul kiiremini, kui telepurgis jõuab kõlada ilmateade. Mis seal ilmateates ikka uudist, vihm ja tuul vaheldumisi. Smuutikannus ootab sind aga kirgas oranž kõhutäis, mis pungil kõrvitsa karoteenist ja pohlade C-vitamiinist.

Tõsta kõik koostisosad kannmikserisse ja surista ühtlaselt siidiseks smuutiks. Kui vähendad mandlipiima kogust poole võrra, saad paksema smuuti, mida saab ka kausist lusikaga süüa. Sel juhul kata smuutikausi pind röstitud kõrvitsaseemnete, viimaste metsamarjade või hoopis esimeste hurmaaviiludega – nii naudid eriti toekat hommikueinet.

Sarnased retseptid

Roosa mündi jäätee

30min • Lihtne

Jõu-kauss

45min • Keskmine
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja