Kohupiima pannkoogid sooja kirsikompotiga

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Kohupiima pannkoogid sooja kirsikompotiga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Pannkoogid

  • Kohupiim vanilliga
     400 g
  • Muna
     4 tk
  • Nisujahu
     1 dl
  • Suhkur
     0.5 dl
  • Piim Rimi
     0.5 dl
  • Sool
      maitse järgi
  • Õli
      praadimiseks

Kirsikompott

  • Külmutatud kirsid
     200 g
  • Suhkur
     2 spl
  • Vanillisuhkur
     1 tls
  • Maisitärklis
     1 tls
  • Piparmünt
      serveerimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Sega omavahel kohupiim, munad, jahu, suhkur ja piim, maitsesta veidikese soolaga.

Kuumuta pannil veidi õli ja tõsta tainas supilusika abil pannile. Küpseta väikesed pannkoogid mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Kalla samal ajal kirsid väiksesse potti. Lisa vett nii, et põhi oleks kaetud. Maitsesta suhkru, vanillsuhkru ja hakitud värske mündiga. Keeda, kuni kirsid on pehmenenud.

Sega 1 tl maisitärklist veidikese veega ja lisa kirssidele. Kuumuta korraks ja tõsta tulelt. Serveeri pannkoogid kohe koos sooja kirsikompotiga.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kiluvõileivad

15min • Lihtne
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja