Halloumi burger

  • Küpsetusaeg: 20min
  • Lihtne
Halloumi burger

Koostisosad

  • Burgerikukkel
     2 tk
  • Halloumi juust
     200 g
  • Vegan majonees
     4 spl
  • Sriracha tšillikaste
     1 spl
  • Frillice salat
     1 pakk (-i)
  • Tomat
     1 tk
  • Sool
     1 tl
  • Pipar
     1 tl
  • Pesto
     2 spl
  • Sibul
     1 tk
  • Võileivakurk
     4 viil (-u)

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 2 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Liisu Milleri taimne tänavatoidu soovitus on halloumi burger koos tšillimajoneesi ja pestoga. Krõbeda ja kuldpruuni halloumi juustuga burger on lihtne, kuid maitsev suvine roog. Aeda grillima ja burgereid küpsetama!

Lõika Halloumi/Meze juust õhemateks viiludeks.

Pruunista burgerisaiad grillil/pannil. Sai peab jääma seestpoolt kuldpruun.

Samal pannil (kui ruumi on) saad praadida ka juustu. Juust peab jääma mõlemalt poolt kuldpruun.
Sega valmis tšillimajonees. Võta 2 supilusikatäit vegan majoneesi ja sega kokku törtsu sriracha tšillikastmega.
Määri tšillimajonees ühtlase kihina burgerisaiadele.
Saia alumisele osale lisa frillice salatileht, õhuke viil tomatit ning soola ja pipart.
Tõsta peale halloumi juust.
Lisa sinna otsa paar teelusikatäit pestot ja punase sibula rõngad.
Lisa marineeritud kurgiviilud ja pane burgeri teine sai peale.

Sarnased retseptid