Cayenne’i pipra ja kõrvitsa hummus

  • Küpsetusaeg: 40min
  • Lihtne
Cayenne’i pipra ja kõrvitsa hummus
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Kikerhernes
     400 g
  • Muskaatkõrvits
     0.25 tk
  • Seesamiõli
     2 spl
  • Küüslauk
     1 küüs (-nt)
  • Cayenne pipar
     1 tl
  • Vürtsköömned
     1 tl
  • Seesamiõli
      veidi
  • Meresool
      maitse järgi

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Koori ja tükelda muskaatkõrvits.

Aseta kõrvitsakuubikud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja nirista peale seesamiõli või tahhiinit.

Rösti 180-kraadises ahjus paarkümmend minutit või kuni kõrvits on täiesti pehme. Lase jahtuda.

Kalla kannmikserisse või sauseguri nõusse kikerherned, kõrvits ja kõik ülejäänud koostisosad.

Püreeri ühtlaseks siidjaks massiks.

Sarnased retseptid

Jõulusuupisted

20min • Lihtne