Banaanipannkoogid mustikatega

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Banaanipannkoogid mustikatega
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

  • Banaan
     1 tk
  • Muna
     1 tk
  • Mustikad
      peotäis (-t)
  • Õli
      Praadimiseks

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Ei mingit nisujahu ega suhkrut, need pannukad koosnevad vaid puhastest ja kasulikest koostisosadest! Koostisosi on tegelikult vaid kaks: banaan ja muna. Kui pannikäsitsemine käpas, saab nii taina kokkusegamise kui ka praadimisega valmis igaüks.

Mustikad on mõnus marjane lisand, aga need võib vabalt asendada muude marjade või hoopis pisikeste õunatükkidega. Pannkoogid võib valmistada ka marjalisandita ja süüa hoopis toormoosiga. Nii või teisiti, ära unusta, et need on parimad kuumalt!

Klopi muna kahvliga lahti
Lisa banaan ja püreesta kahvli või saumikseriga
Lisa mustikad ja sega korralikult läbi
Kuumuta pann keskmise või madala kuumusega ning lisa rasvaine
Tõsta supilusikaga pannile väikesed tainatörtsud. Jälgi, et igasse pannkooki satuks ka mustikaid
Küpseta paar minutit ühelt, paar teiselt poolt. Pööra õhukese pannilabidaga ümber ettevaatlikult, sest pannkoogid on õrnakesed

Sarnased retseptid

Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Safraniga churro’d

45min • Keeruline
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Savoia küpsised

25min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Jääkommid

15min • Lihtne

Lumepallid

1h 30min • Keskmine