Võilaud

  • Küpsetusaeg: 30min
  • Lihtne
Võilaud

Koostisosad

  • Toasoe või
     
  • Sool
     
  • Punane sibul
     
  • Värske petersell
     
  • Must pipar
     

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 1 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Vahustatud või dipp on lihtne, kuid üllatavalt maitsekas lisand, mis sobib suurepäraselt nii peolauale kui ka argipäevaks. Õhuliseks vahustatud või saab oma maitse värskest petersellist, mahlakast punasest sibulast ja musta pipra teravusest. Serveeri seda näiteks värske saiaga või krõbedate leivakrõpsudega. Muide, see retsept on ka lihtsasti kohandatav täpselt sinu maitsele – lisa lihtsalt oma lemmikürte või maitseaineid.

Vahusta või: Tõsta toasoe või (kogus vastavalt soovile) kaussi ja vahusta heledaks ning õhuliseks. Määri või puidust alusele või taldrikule.

Maitsesta: Lisa sool, hakitud punane sibul, hakitud petersell ja värskelt jahvatatud must pipar.

Serveeri: Serveeri värske saia/leiva või leivakrõpsudega. 

Sarnased retseptid

Küpsisetort

35min • Lihtne