Suvine ja kerge sangria

  • Küpsetusaeg: 1h 30min
  • Keskmine
Suvine ja kerge sangria

Koostisosad

Suvine ja kerge sangria

  • Melon
     600 g
  • Laim
     2 tk
  • Jõhvikamahl
     500 ml
  • Roosa vahuvein
     750 ml

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Kuubikuteks lõigatud melon ja/või arbuus ja laimilõigud hoia jõhvikamahlas. Enne serveerimist lisa pudel alkoholivaba roosat vahuveini.

Lõika melon ja/või arbuus kuubikuteks. Lõika laim viiludeks.

Pane meloni- ja arbuusitükid ja laim kannu. Kalla sinna jõhvikajook.

Lase seista külmkapis kaane all vähemalt 1 tund, eelistatavalt kogu öö.

Enne serveerimist kalla kannu alkoholivaba roosa vahuvein.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Tikrikompoti magustoit

30min • Lihtne
Demo Kaev
Rimi peakokk

Kiired hoidised

30min • Lihtne
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.