Punane hõõgvein

  • Küpsetusaeg: 15min
  • Lihtne
Punane hõõgvein

Koostisosad

Hõõgvein

  • Vein punane Zinfandel/Malbec
     750 ml
  • Muskaatpähkel
     1 tl
  • Mandariin
     1 viil (-u)
  • Aniisi täht
     1 tk
  • Ingver
     1 viil (-u)
  • Mesi
     2 spl
  • Nelk
     
  • Kaneelipulgad
     

Serveerimiseks

  • Rosin
      Maitse järgi
  • Mandel
      Maitse järgi

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 4 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Tõeline jõuluklassika - isevalmistatud glögi!

Kuumuta potis kõik koostisosad kuid ära keeda. Lase kaane all tagasi podiseda

Lisa rosinad ja mandlid ning serveeri

Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga.

Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Sarnased retseptid

Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Valge hõõgvein

15min • Lihtne
Omamärgimaitsed
Rimi omamärgitoodete retseptid

Õunahõõgvein

1h 30min • Keskmine
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid