Maasika mannavaht krõbeda müsliga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Maasika mannavaht krõbeda müsliga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Mannavaht

  • Püreestatud maasikad
     150 ml
  • Mustsõstrasiirup
     150 ml
  • Vesi
     700 ml
  • Manna
     135 g
  • Suhkur
     2 spl
  • Vanillisuhkur
     1 spl

Serveerimiseks

  • Maasikad
      maitse järgi
  • Piim
      maitse järgi
  • Müsli
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Seda lapsepõlvest meelde jäänud magustoitu teevad kõige paremini ikka vanaemad.

Kuumuta maasikapüree, siirup ja vesi potis keemiseni. Lisa manna, samal ajal kogu aeg vispeldades. Lase mannasegul aeglasel tulel 5–6 minutit podiseda. Jäta jahtuma.

Kui piisavalt jahtunud, siis serveeri kohe.

Sarnased retseptid

Demo Kaev
Rimi peakokk

Tikrikompoti magustoit

30min • Lihtne

Suvine ja kerge sangria

1h 30min • Keskmine

Tomati bruschetta

30min • Keskmine

Meloni ja kurgi sorbett

30min • Lihtne
Hea teada

Teabe viimase 30 päeva jooksul kehtinud madalaima hinna kauasäilivate kaupade kohta leiate kodulehelt.