Maasika mannavaht krõbeda müsliga

  • Küpsetusaeg: 45min
  • Lihtne
Maasika mannavaht krõbeda müsliga
Ajakiri Toit&Trend
Toit&Trend retseptid

Koostisosad

Mannavaht

  • Püreestatud maasikad
     150 ml
  • Mustsõstrasiirup
     150 ml
  • Vesi
     700 ml
  • Manna
     135 g
  • Suhkur
     2 spl
  • Vanillisuhkur
     1 spl

Serveerimiseks

  • Maasikad
      maitse järgi
  • Piim
      maitse järgi
  • Müsli
     

Hinda retsepti Aitäh hindamast!

Juhised

Pane tähele!

See retsept on mõeldud 6 sööjale. Portsjonite arvu muutmine uuendab ka retsepti koostisosade hulka. Mõnel juhul võib muutuda ka toidu valmistamise aeg.

Seda lapsepõlvest meelde jäänud magustoitu teevad kõige paremini ikka vanaemad.

Kuumuta maasikapüree, siirup ja vesi potis keemiseni. Lisa manna, samal ajal kogu aeg vispeldades. Lase mannasegul aeglasel tulel 5–6 minutit podiseda. Jäta jahtuma.

Kui piisavalt jahtunud, siis serveeri kohe.

Sarnased retseptid

Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja
Katri Merisalu
Toitumisnõustaja