0

Värske kala säilitamise juhend

  • Parim värske kala hoiutemperatuur on -1°C kuni +1°C.
  • Värsket kala ei tohi säilitada kilekotis, see on mõeldud vaid transpordiks. 
  • Värske kala liha on õrn ja seda tuleb käsitleda ettevaatlikult. Kõik kahjustused kiirendavad kala riknemist. 
  • Kala sulatamisel väldi sulamisvee kokkupuudet kalaga asetades kala pinnale, kust tekkiv vesi saab ära voolata. 
  • Alati kasuta värsket kala toiduks võimalikult kiiresti!

Tähelepanu!

Kala säilib "kõlblik kuni" kuupäevani ainult juhul, kui ei ole rikutud säilitamistingimusi ja temperatuurirežiimi. Vastavalt seadusele on lahtise leti toodetel säilivusaeg 24 tundi, olenemata partii kõlblikkuse ajast.

Minu konto

Tähelepanu!

Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Avaleht Kohaletoomine
0 EUR