0
0,00 €
Vali aeg

Kolm põhjust, miks süüa hapendatud toite

1. Rikkalikum toidulaud: Tänu kääritamisele säilib toit kauem. Hapendatud toitude söömine aitab kaasa paremale mikro- ja makrotoitainete seedimisele ning nende imendumisele.
2. Seedetrakti töö soodustamine: Kääritatud toidus olevad probiootilised tüved ehk head bakterid täidavad inimese organismis tähtsat rolli – tasakaalustavad mikrofloorat. 
3. Tugevam immuunsüsteem: Tasakaalus mikrofloora tagab tugeva immuunsüsteemi ja kaitseb meid haiguste eest. Hapendatud toidud on head abimehed kehast mürkide väljaviimisel, ennetades niiviisi kasvajate tekkimise riski.

Purgid ja kaaned

Toidukarbid

Säilituskotid

Õli ja äädikas

Puuviljad ja marjad

Kiirete hoidiste retseptid

Milleks piirduda ainult magusate hoidistega – purki saab panna pea kõiki aiasaaduseid! Videost leiad kolm imemaitsvat retsepti:

🥕 Porgand ja redis nelgiga
🥬 Punane kapsas ja kadakamarjad
🥒 Kurgid ja küüslaugud marinaadis

Retsepti leiad SIIT

Seente konserveerimine

Üks parimaid viise saavutada seente pikem säilimine on neid konserveerida.

Meie blogist leiad samm-sammult õpetuse, kuidas seeni kõige paremini konserveerida.

Vaata õpetust

Seened hapnema

Pärast edukat seenelkäiku võib seened panna oma koduköögis hapnema.

Loe lisaks

Minu konto

Tähelepanu!

Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist.

Avaleht Tarneviis
0 0,00 €